За мен

Казвам се Наталия Цветанова и съм дипломиран магистър – психолог по Организационна и Трудова психология към Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Професионалната си кариера стартирах в JobTiger, компания за комплексни HR услуги като Специалист подбор на персонал през 2017г. Mалко по-късно имах възможността да бъда повишена и вече от няколко години ръководя екипа, занимаващ се с подбор на персонал.

Интересите ми са насочени към организационната психология и културните различия в една компания както на локално, така и на международно ниво. Подборът и задържането на специалисти, както и привличането на таланти в една организация са нещата, които ме вълнуват не само заради професионалната ми реализация, но и заради образованието ми.

През 2022 г. започнах да специализирам психология на старт-ъп компании и разработвам собствен блог по темата – Start-up Psychology. Идеята се зароди от нарастваща тенденция за предпочитания към собствена компания. Блогът се фокусира върху по-човешката страна при създаването на собствен бизнес и къде са най-големите предизвикателства пред личността на предприемача.

Ако искате да намерите в този блог конкретна тема или имате въпроси, пишете ми:

    Scroll to Top