Най-добър старт-ъп проект на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“

Статията тази седмица ще бъде по-различна от досегашното съдържание на блога, но в същото време в духа на основната тема, която разглежда – start-up компаниите. На 5 ноември ще имам удоволствието да бъда част от журито на конкурса на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ за „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“. Конкурсът е част от Start-up Academy – платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техните бизнес проекти.

Конкурсът се провежда за първа година, а целта му е да даде възможност на студенти, преподаватели и докторанти от университета да разработят и представят своите иновативни идеи. Освен признание и оценка, участниците ще получат награди, подаръци и подкрепа за стартиране на своя бизнес.

Като един от спонсорите на събитието, JobTiger ми предостави възможността да оценявам финалните проекти на кандидатствалите. Ще имам възможност и да връча специална награда – безплатна консултация в рамките на 4 часа, която ще имам удоволствието да направя лично. Ще ми бъде интересно да имам възможността на практика да работя с предприемачите, представили проектите си. За мен това участие е поредна стъпка в кариерното ми развитие, свързано със start-up компаниите и се вълнувам, че ще съм част от конкурса на 5 ноември.

Scroll to Top